Productes de suport per fer ganxet

Ajudes per mantenir el filAquesta senzilla eina manté fil en el lloc correcte, amb la tensió adequada, mentre que el ganxet.

'ajuda de Crochet Kroh es compon de dues parts, una polsera i un anell per el seu dit:

1) La banda de niló té un llaç de plàstic blanc del que manté el fil llisqui fora de la seva mà. Assegura a la seva nina / mà amb un VELCRO ® tancament de marca.

2) La peça dels dits és un bucle de goma transparent. El ¾ "bucle té esquerda en un extrem. Fil Posa a la teva mà i el va posar sobre el bucle a la platja per mantenir-la en el seu lloc.

Aquesta increïble eina s'utilitza a la mà que s'utilitzen normalment per mantenir el fil tens. El fil es subjecta amb els dits la peça, de manera que vostè no ha de agafar-la amb els dits. La banda de canell ajustable proporciona la tensió sobre el fil. Amb una mica de pràctica, vostè serà capaç de deixar descansar la mà i l'ajuda de ganxet durà a terme del fil a la fila a terme després de la fila!

Mantenint el fil tens i en el lloc correcte punt per punt pot posar massa tensió a les mans ja adolorida. L'ajuda de ganxet té el fil al seu lloc amb la tensió correcta per al seu projecte. Un gran regal per a qualsevol persona amb un moviment limitat de les mans a causa d'una malaltia com l'artritis o l'esclerosi múltiple.

Hold your work comfortably without worrying about the yarn too.    
Extret de: Dynamic living
 


Clamp-It Hobby Vise
Subjectar-És un dispositiu de subjecció ajustable que es pot utilitzar per sostenir un element en una posició fixa. És una ajuda meravellosa en fer manualitats - s'usa per a la celebració d'una agulla de teixir o de ganxet.
Això també és una gran eina per a les persones solteres mà. Poseu els gots que quan necessiten neteja i ajust, mantingui la llima, lupa, gairebé qualsevol cosa que vostè necessita!
Clamp-Està muntat sobre quatre ventoses per a més estabilitat. La barra de subjecció pot utilitzar vertical o horitzontalment.
Ajust la mida de la brida amb només girar les dues femelles de papallona. Ample de participació màxima és de 1 ".
Extret de: dynamic-living
Adaptació per teixir amb una mà
Descripció breu 


una ajuda que permet a una persona negra amb una mà. Una junta en angle té la llana i manté la tensió a la llana. La secció d'acabat de l'obra es subjecta a la placa, mentre que la persona està crotcheting. 
Més detalls 

Mètode d'ús 

La llana es col · loca en el tac sobre de la placa i, a continuació passa a través dels ulls de ganxo i se subjecta en el seu lloc a la part inferior de la placa.Això dóna la tensió requerida per manipular llavors el ganxet amb una mà. A mesura que el treball es fa més llarg que es mou i es subjecta per mantenir la tesnion atapeït. La tensió del fil es pot ajustar mitjançant l'alteració del nombre d'ulls de ganxo es col · loca el treball a través. Extret de: Independent living centres AustraliaTissores una mà


Una persona pot operar aquestes tisores amb el seu braç o la mà en lloc de amb els dits. Cordes d'acer sorgint al llarg de la junta o posar alguna cosa flexible entre els mànecs de les tisores.Les tisores es pot fixar a una peça sòlida de fusta per evitar que llisquin fora.Extret de: Humanity Development library 2.0


Podeu trobar ajudes al meu pinterest

1 comentari:

  1. Hola. esteu per barcelona? tinc possibilitat de contactar amb vosaltres? estic interessada en que m'expliqueu amb més detall com ho feu per fer ganxet amb una mà.
    gràcies
    sefa

    ResponElimina